Praktisk


Her kan du læse om rytmerne og rammerne som gør sig gældende på et ophold på højskolen. Du kan også læse mere om priser og hvordan du tilmelder dig.
 

Rytmer, rammer og fest

Dagsprogram. Sommerhøjskolens kurser består af intensive dage der veksler mellem undervisning, praksis, dialog og samvær. Der vil være morgenyoga og kontemplativ morgensamling med højskolesange og meditation. Yoga og meditation vil være tilrettelagt så både begyndere og erfarne kan få udbytte. Formiddagene vil mest være helliget foredrag og dialoger omkring de ovenstående temaer. En solid frokostpause gør det muligt at hvile ud, måske med en gåtur eller strandtur. Eftermiddagene vil mest være helliget workshops, som kan være praktiske eller erfaringsbaserede. På kursets første aftner vil der være grundig indføring i meditationspraksis, på de sidste aftner vil fokus ligge på samvær, musik og til sidst selvfølgelig en fest.

Sted / rammer. Opholdskursus på det tibetansk-buddhistiske retreat-center Gomde som er smukt beliggende på Helgenæs. Den buddhistiske forening Gomde står bag højskolen. Højskolekurserne er dog hverken kurser i buddhisme i Gomdes linje eller i buddhismen i almindelighed. De er som danske folkehøjskole-forløb åbne fora for udvikling og udveksling, for alle interesserede.

Lærere facilitatorer og dialog-partnere. Lærerne på seminar 1 vil omfatte bl.a. Erik Pema Kunsang, Peter Elsass, Lone Fjorback og David Hykes. På seminar 2 vil du bl.a. møde John Dunne, Phie Ambo, Anne-Sophie Jørgensen og David Hykes. Der kommer snart flere spændende navne, for sommerhøjskolens “dream team” udvikler sig stadig. Du kan læse nærmere om de medvirkende her. Her kan desuden læse om kursus 1 og kursus 2.

Sprog. Vi sørger for at alt kursus-indhold bliver forståeligt på både dansk og engelsk. Sessionernes hovedsprog vil skifte alt efter hvem hovedbidragsyderne er, men der vil hele tiden være adgang til simultantolkning til det andet sprog (via små FM-modtagere og hovedtelefoner).

Image

Priser

Kursuspriser er alt inklusive: undervisning, måltider, pauser med te / kaffe osv, samt overnatning. Du kan vælge mellem forskellige former for indkvartering på Gomde, og der er “early bird” rabat ved tilmelding og betaling før 1. juni. Der er god sammenhæng mellem kurserne, så vælges begge, vil der være et godt og meningsfyldt flow i løbet af de 14 dage. Men kurserne vil også fungere fint enkeltvis.Før 1. juniEfter 1. juni
Camping2200 kr2400 kr
Sovesal2600 kr2900 kr
Dobbeltvær.3350 kr3650 kr
Enkeltvær.4500 kr4800 kr

Ovenstående priser er pr. ugekursus.

 

Tilmelding

Send en email til tilmeldinger@gomde-hoejskole.dk om at du gerne vil deltage. Husk at angive om du vil deltage på kursus 1, kursus 2 eller begge, og hvordan du ønsker at overnatte (se priser ovenfor). Hvis du har lyst må du også meget gerne tilføje en sætning eller to om interesser og erfaring med meditation og lignende. Så sender vi dig en email med bekræftelse samt kontooplysninger osv. Reservation efter først-til-mølle princippet.

(Din reservation er i første omgang midlertidig i 14 dage og bliver permanent når betalingen er overført. Gomde Højskoles betingelser for tilmeldinger, reservationer, betalinger og afbud fremgår af bekræftelses-emailen. Du kan også læse dem her.)

Image