Posters, flyers, PR-materialer...

Her følger forskelligt PR-materiale som du er meget velkommen til at downloade, printe og dele - eller måske bare hænge op på dit køleskab. Det er Gomde Højskoles første år, derfor kan det gøre en stor forskel at gøre opmærksom på den i mange sammenhænge. Det er især rigtig godt hvis plakater og flyers kommer rundt på uddannelsessteder, på højskoler, og på yogacentre og lignende steder hvor der undervises i kontemplative praksisser. 

Image

Plakat i højt smalt format
-- to A4-sider der samles med tape 

Denne plakat egner sig måske især til steder hvor folk går hurtigt forbi og der er brug for blikfang.

Opskrift: Hvis klikker på den og printer den ud, får du to A4-sider ud af printeren. Hvis du så lægger ark 1 lidt ind over ark 2, sådan at bunden af ark 1 lige præcis når kanten af billedet øverst på ark 2, kan du først samle dem med korte stykker tape ude i siderne. Derefter vender du det hele på hovedet og sætter en strimmel tape hen over samlingen i fuld bredde. Resultatet ligner et sammenhængende stykke papir. Image

Klassisk plakat i A3 format (kan også printes som en eller to A4)

Her er en plakat med mere harmonisk design og mere information. Den egner sig måske især hvor folk har mere tid.

Opskrift: Plakaten kan umiddelbart sendes til en A3 printer. På en almindelig A4 printer kan man typisk vælge at få den tilpasset til et eller to ark.